Mala škola kunsthistorije smišljena je kako bi se djecu predškolske i školske dobi upoznalo sa životom i radom Ivana Meštrovića, te njegovim suvremenicima i suradnicima. Radionice će se održavati tematski po umjetnicima i pojmovima.

Djecu će se provesti kroz vrt, atelijer i Galeriju, te ih upoznati s pričom o velikom umjetniku. Prilikom svake radionice bit će održane edukativne igre kroz koje će polaznici upoznati prostor kuće, kao i Meštrovićeve radove. Nakon razgledavanja, održat će se praktični dio škole u kojem će se koristiti različiti materijali i likovne tehnike.

Radionice će se održavati svake posljednje subote u mjesecu, osim u prosincu kada će se održavati po posebnom rasporedu koji će biti naknadno objavljen.

Autorice koncepta radionica: Vesna Bulić Baketić i Martina Brzica

Muzeji Ivana Meštrovića posvećuju veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Politika zaštite osobnih podataka uređuje način postupanja s informacijama koje Muzeji Ivana Meštrovića obrađuju odnosno prikupljaju prilikom posjeta našoj Internet stranici. Napominjemo kako se obrada prikupljenih osobnih podataka temelji na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Za potpuni tekst Politike zaštite osobnih podataka i politike kolačića molimo Vas da koristite poveznicu niže:
Prihvaćam Pročitaj više