PUTUJUĆA INFORMATIVNA IZLOŽBA - THE BEST IN HERITAGE - UTJECANI PROJEKTI 2018.

Po 17. put konferencija The Best in Heritage / Najbolji u baštini održana je u Dubrovniku od 26. do 28. rujna 2018. godine. Na konferenciji su sudjelovali brojni profesionalci iz područja baštine, njih 165 iz 31 zemlje.
Posebnost konferencije je u tome što, poput ni jedne druge konferencije, okuplja najbolje, nagrađene projekte iz područja baštine u prošloj godini na globalnom nivou. Tijekom trodnevnog programa predstavljen je 41 laureat nagrađen tijekom 2017. godine. Prezenteri su stigli iz 32 zemlje.
Kako bi se proširio doseg nagrađenih baštinskih projekata i širili primjeri dobre prakse, konferenciju prati i izložba The Projects of Influence – Utjecajni projekti koja svojim gostovanjima u raznim ustanovama nakon održane konferencije, utjecajne projekte čini dostupnima široj publici.

Najutjecajnije nagrađene baštinske projekte možete pogledati na ovoj putujućoj izložbi koja je postavljena 10.listopada, a traje do 10. studenog 2018. u Atelijeru za glinu u Galeriji Meštrović, Split.Organizatorica izložbe: Vesna Bulić Baketić
U suradnji s organizatorima konferencije “The Best in Herritage” 

Muzeji Ivana Meštrovića posvećuju veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Politika zaštite osobnih podataka uređuje način postupanja s informacijama koje Muzeji Ivana Meštrovića obrađuju odnosno prikupljaju prilikom posjeta našoj Internet stranici. Napominjemo kako se obrada prikupljenih osobnih podataka temelji na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Za potpuni tekst Politike zaštite osobnih podataka i politike kolačića molimo Vas da koristite poveznicu niže:
Prihvaćam Pročitaj više