Organizatorica izložbe:
Vesna Bulić Baketić

U suradnji s organizatorima konferencije
“The Best in Herritage”

10.10.2018. - 10.11.2018.

THE BEST IN HERITAGE – UTJECAJNI PROJEKTI 2018.

Galerija Meštrović, Split

Po 17. put konferencija The Best in Heritage / Najbolji u baštini održana je u Dubrovniku od 26. do 28. rujna 2018. godine. Na konferenciji su sudjelovali brojni profesionalci iz područja baštine, njih 165 iz 31 zemlje.

Posebnost konferencije je u tome što, poput ni jedne druge konferencije, okuplja najbolje, nagrađene projekte iz područja baštine u prošloj godini na globalnom nivou. Tijekom trodnevnog programa predstavljen je 41 laureat nagrađen tijekom 2017. godine. Prezenteri su stigli iz 32 zemlje.
Kako bi se proširio doseg nagrađenih baštinskih projekata i širili primjeri dobre prakse, konferenciju prati i izložba The Projects of Influence – Utjecajni projekti koja svojim gostovanjima u raznim ustanovama nakon održane konferencije, utjecajne projekte čini dostupnima široj publici.

Najutjecajnije nagrađene baštinske projekte možete pogledati na jedinstavenoj izložbi koja će biti postavljena od 10.listopada do 10. studenog 2018. u Atelijeru za glinu u Galeriji Meštrović.

Muzeji Ivana Meštrovića posvećuju veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Politika zaštite osobnih podataka uređuje način postupanja s informacijama koje Muzeji Ivana Meštrovića obrađuju odnosno prikupljaju prilikom posjeta našoj Internet stranici. Napominjemo kako se obrada prikupljenih osobnih podataka temelji na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Za potpuni tekst Politike zaštite osobnih podataka i politike kolačića molimo Vas da koristite poveznicu niže:
Prihvaćam Pročitaj više