23.12.2019. - 20.3.2020.

Asti, šta je prije bilo lipo!

Atelijer za glinu Galerije Meštrović

Izložba starih fotografija ASTI, ŠTA JE PRIJE BILO LIPO! nastala je iz suradnje Muzeja Ivana Meštrovića i Turističke zajednice grada Splita, a u sklopu adventskog programa „Zimski akvarel“.

Za izložbu su korištene fotografije iz arhiva Muzeja Ivana Meštrovića te fotografije iz obiteljskih albuma građana.

Posjetitelji će na izložbi moći vidjeti do sada rijetko izlagane fotografije Ivana Meštrovića iz rane mladosti, ugodnih trenutaka druženja s obitelji i prijateljima te radnog okruženja. Izložbi su se odazvali i građani na čijim fotografijama možemo vidjeti Galeriju Meštrović, njezin vrt te Crkvu Presvetog Otkupitelja u Otavicama s originalnim brončanim vratnicama otuđenima u Domovinskom ratu.

Intimna atmosfera Atelijera za glinu, nekadašnjeg radnog prostora Ivana Meštrovića, savršeno je okruženje ovoj retro izložbi koja će sve svoje posjetitelje povesti na ugodno putovanje u prošlost.

Autorice: Iris Marinović i Željka Sijerak Radas

Organizatori: Muzeji Ivana Meštrovića i Turistička zajednica grada Splita

Muzeji Ivana Meštrovića posvećuju veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Politika zaštite osobnih podataka uređuje način postupanja s informacijama koje Muzeji Ivana Meštrovića obrađuju odnosno prikupljaju prilikom posjeta našoj Internet stranici. Napominjemo kako se obrada prikupljenih osobnih podataka temelji na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Za potpuni tekst Politike zaštite osobnih podataka i politike kolačića molimo Vas da koristite poveznicu niže:
Prihvaćam Pročitaj više