DONATORSKI KLUB MUZEJA IVANA MEŠTROVIĆA

Zahvaljujući Darovnici Ivana Meštrovića hrvatskome narodu iz 1952. godine, brojna darovana remek-djela, impresivna arhitektura i oplemenjeni prostori kojima upravljaju Muzeji Ivana Meštrovića predstavljaju korpus baštine iznimne nacionalne vrijednosti.

Uz istraživanje i promicanje djela Ivana Meštrovića, misija ustanove je sačuvati njegova ostvarenja i učiniti ih dostupnima javnosti. Osim djela koja su u vlasništvu RH, postoje i ona koja su u privatnom vlasništvu i koja se često nude Muzejima na otkup. Zbog njihove vrijednosti i pozicije koju zauzimaju u umjetnikovu opusu, Muzeji nastoje neke od njih pribaviti. Ali to, s obzirom na financijske izazove, nije uvijek moguće. Stoga Muzeji Ivana Meštrovića osnivaju Donatorski klub pomoću kojeg bi se pokušao namaknuti novac potreban za otkup vrijednih djela koja se pojave na tržištu.

Čuvanje umjetničkih djela Ivana Meštrovića za nas i za generacije koje dolaze plemenit je čin koji nas vezuje uz budućnost. Pozivamo Vas da svojom donacijom sudjelujete u toj budućnosti koja će uz Vašu pomoć biti ispunjena vrijednostima sadržanim u djelima ovog iznimnog umjetnika.

Želimo Vam zahvaliti na prepoznavanju važnosti čuvanja Meštrovićevih umjetničkih ostvarenja i omogućavanju da ona budu dostupna svima.

DONACIJU MOŽETE UPLATITI NA:

Muzeji Ivana Meštrovića, Šetalište Ivana Meštrovića 46, 21000 Split

IBAN: HR9623400091100034858, SWIFT CODE: PBZGHR2X kod Privredne banke Zagreb d.d.

Ukoliko ne želite objavu Vašeg imena na našoj listi donatora uz opis uplate “DONACIJA” upišite slovo “X”.

PRIJATELJ Muzeja

Postajete donirajući 100 kn ili više


Muzeji će Vam zahvaliti s dva besplatna posjeta Muzejima za Vas i Vašu pratnju, popustom od 10% na naše publikacije te isticanjem Vašeg imena na službenoj web stranici.


SREBRNI DONATOR

Postajete donirajući 1000 kn ili više


Srebrnim donatorima koji su fizičke osobe Muzeji omogućuju besplatan posjet za dvije osobe četiri puta na godinu uz stručno vođenje, 20% popusta na naše publikacije, pozivnicu za dvije osobe za otvorenje izložbi i katalog, pozivnicu za dvije osobe za godišnji donatorski koktel te istaknuto ime među donatorima na službenoj web stranici i u prostorima MIM-a.


Srebrnim donatorima koji su pravne osobe Muzeji omogućuju 50% popusta na ulaznice za zaposlenike, 20% popusta na naše publikacije, edukativnu radionicu za djecu zaposlenika, pozivnicu za dvije osobe za godišnji donatorski koktel te istaknut logo tvrtke među donatorima na službenoj web stranici i u prostorima MIM-a.


ZLATNI DONATOR

Postajete donirajući 50.000 kn ili više


Zlatnim donatorima koji su fizičke osobe Muzeji omogućuju besplatan posjet za dvije osobe osam puta na godinu uz stručno vođenje, 30% popusta na naše publikacije, pozivnicu za četiri osobe za otvorenje izložbi i dva kataloga, pozivnicu za četiri osobe na godišnji donatorski koktel, četiri ulaznice za dva događanja (koncert ili predstava) u prostorima MIM-a te istaknuto ime među donatorima na službenoj web stranici i u prostorima MIM-a.


Zlatnim donatorima koje su pravne osobe Muzeji omogućuju 50% popusta na cijenu sata organizacije korporativnog događanja jednom na godinu, 50% popusta za ulaznice za zaposlenike, 30% popusta na naše publikacije, tri edukativne radionice za djecu zaposlenika, korištenje manje dvorane za korporativni edukacijsko-informativni događaj, istaknut logo tvrtke među donatorima na web stranici i u prostorima MIM-a.


PLATINASTI DONATOR

Postajete donirajući 100.000 kn ili više


Uz sve pogodnosti koje ima zlatni donator, platinasti donator dobiva istaknuto ime na web stranici uz fotografiju skulpture i prostor na korištenje za korporativno ili privatno događanje.


ANĐEO ČUVAR

Postajete pri kupnji skulpture


Uz sve pogodnosti koje ima zlatni donator, platinasti donator dobiva istaknuto ime na web stranici uz fotografiju skulpture i prostor na korištenje za korporativno ili privatno događanje.


* Sva korištenja usluga i prostora sukladno Pravilniku o korištenju dijela prostora MIM-a i Pravilniku Donatorskog kluba Muzeja Ivana Meštrovića
Muzeji Ivana Meštrovića posvećuju veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Politika zaštite osobnih podataka uređuje način postupanja s informacijama koje Muzeji Ivana Meštrovića obrađuju odnosno prikupljaju prilikom posjeta našoj Internet stranici. Napominjemo kako se obrada prikupljenih osobnih podataka temelji na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Za potpuni tekst Politike zaštite osobnih podataka i politike kolačića molimo Vas da koristite poveznicu niže:
Prihvaćam Pročitaj više