Kreativne radionice za djecu za vrijeme školskih praznika

Ovih praznika sudjelujte na COOL Galeriji: „Dođite u našu Galeriju i otkrijte zašto smo COOL!“

U Galeriji Meštrović i ovih praznika djeca će imati priliku sudjelovati u programu COOLGalerija. Program je osmislila i vodi ga muzejska pedagoginja Iris Marinović, a namijenjen je djeci od 5 do 15 godina kojima se obraćamo s pozivom: „Dođite u našu Galeriju i otkrijte zašto smo COOL!“.

Program je namijenjen kreativcima i onima koji će to tek postati, a zamišljen je kroz aktivno sudjelovanje mladih polaznika koji će se kroz 2 sata upoznati s različitim materijalima i tehnikama te izraditi vlastiti suvenir koji će moći ponijeti sa sobom.

  • RADIONICA 1, srijeda, 3. siječnja, tema: Konj,
  • RADIONICA 2, petak, 5. siječnja, tema: Anđeo.

Sudjelovanje u radionicama moguće je uz prethodnu najavu tj. rezervaciju za jedan od termina na e-mail: iris.marinovic@mestrovic.hr. Prilikom prijave potrebno je navest Ime i Prezime, Godine (polaznika/djeteta), Kontakt (roditelja) itd.

Radionice će se održati u dva termina u trajanju od 10 do 12 h. Sudionici u programu participiraju plaćanjem u iznosu od 3 eura. Ukoliko je prijavljeno više djece (braća/sestre) iz obitelji oni mogu besplatno sudjelovati tj. plaćaju samo jednu ulaznicu u iznosu od 3 eura.

Ovim programom Muzeji Ivana Meštrovića žele ponuditi kvalitetan, a zabavan program za djecu tijekom školskih praznika kako bi imali mogućnost razvijati svoje kreativne potencijale i vještine kao i družiti se s vršnjacima. Osim toga, na zabavan i opušten način imaju mogućnost upoznati se i s pričom o Ivanu Meštroviću koji je svoj umjetnički talent počeo razvijati u dječačkim danima.

Skip to content