Uskršnje praznike započnite radionicom u programu COOLGalerija u Galeriji Meštrović

Kreativne radionice za djecu za vrijeme školskih praznika ovoga ožujka u Galeriji Meštrović

U Galeriji Meštrović za vrijeme uskršnjih praznika djeca će imati priliku sudjelovati u programu COOLGalerija u Galeriji Meštrović. Program je osmislila i vodi ga viša kustosica Iris Marinović, a namijenjen je djeci od 5 do 15 godina.

Ovim programom želja nam je djecu i mlade uključiti u kreativne interaktivne programe u kojima mogu naučiti nešto novo, steći nove vještine, družiti se s drugom djecom i mladima te kvalitetno ispuniti vrijeme bez nastave.

Radionica će se održati u četvrtak 28. ožujka s početkom u 10 sati u Galeriji Meštrović, a mali umjetnici u programu u trajanju od 2 sata naučit će osnovne informacije i o Ivanu Meštroviću uz naglasak  na detalje iz njegovih umjetničkih početaka u dječjoj dobi.

Ovogodišnja tema radionice je „Kokoš od gline“, a sudionici će svoja mala umjetnička djela moći zadržati i ponijeti sa sobom. Radionice će se odvijati pod vodstvom više kustosice Marinović i djelatnika Muzeja Ivana Meštrovića.

Za sudjelovanje u programu potrebna je prijava na e-mail iris.marinovic@mestrovic.hr, a participacije iznosi 3 eura po osobi.

Veselimo se vašem dolasku i novim umjetničkim djelima naših malih meštara!

Sažetak:
Gdje: Galerija Meštrović, Split
Kada: četvrtak, 28. ožujka, 10 sati
Što: RADIONICA, četvrtak, 28. ožujka, 10 sati
Tema: kokoš od gline
Trajanje: 2 sata
Uzrast: 1. – 8. razreda osnovne škole
Cijena: 3 eura
Prijave: mail iris.marinovic@mestrovic.hr

***

Zbog velikog interesa otvoren je i dodatni termin za radionicu u petak 29. ožujka 2024.  u 10 sati. Za preostala slobodna mjesta potrebno je izvršiti prijavu sukladno uputi.

 

Skip to content