Izložbu je moguće posjetiti uz prethodnu najavu osobno u Galeriji Meštrović ili telefonom na broj 021/340 800

Izložba fotografija Zorana Alajbega u Kaštilcu produžena do 3. prosinca

U Meštrovićevim Crikvinama – Kaštilcu do 3. prosinca ostaje otvorena izložba fotografija Zorana Alajbega. Riječ je o izložbi fotografija Meštovićevih skulptura koje je autor Zoran Alajbeg napravio u protekla dva desetljeća. Iz arhiva koji broji više od 3500 fotografija autori izložbe fotograf Zoran Alajbeg i viša kustosica Muzeja Ivana Meštrovića napravili su izbor od 28 radova koji su postavljeni u atriju Meštrovićevih Crikvina – Kaštilca 21. rujna. Od tada do danas izložbu je imalo priliku razgledati oko 7 tisuća posjetitelja, koliko je u tom periodu posjetilo Muzeje Ivana Meštrovića u Splitu.

Do 3. prosinca zainteresirani posjetitelji će moći razgledati izložbu „Tajni život skulpture: Meštrovićeva djela na fotografijama Zorana Alajbega“ u Kaštilcu, na adresi Šetalište Ivana Meštrovića 39 uz prethodnu najavu u Galeriji Meštrović. Ulaz za sve posjetitelje je slobodan.

U zimskom periodu Galerija Meštrović radi od utorka do nedjelje od 9 do 17 sati, a posjet Meštrovićevima Crikvinama – Kaštilcu i razgled izložbe moguć je uz prethodnu najavu osobno ili telefonom na broj 021 340 800.

Više o izložbi moguće je pročitati ovdje.

Skip to content